Skip to main content

Maaien gazons & ruwgras

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Vanaf half maart tot en met oktober is het maaiseizoen bij Gebroeders M. en W. Bron B.V. in volle gang. Gedurende deze periode verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers het maaien van gazons en bermen. Ons bedrijf is uitgerust met de juiste en moderne materialen en middelen om deze taak perfect uit te voeren. Of het nu gaat om het maaien van gazons, bermen of ruwgras, wij hebben de perfecte machine voor elke specifieke behoefte. Voorbeelden hiervan zijn maaien, klepelen of het maaien en direct ruimen van gras in één werkgang.

Daarnaast zijn wij u ook van dienst omtrent het steken van graskanten en het maaien rond obstakels, zo dragen wij bij aan de verbetering van de grasconditie.

Om dit te faciliteren speelt onze eigen werkplaats een cruciale rol in het onderhoud van deze machines. De monteurs zorgen ervoor dat alle apparatuur goed onderhouden is, met scherp geslepen messen, en zijn in staat om eventuele problemen aan machines meestal dezelfde dag nog te verhelpen. Bij Gebroeders M. en W. Bron B.V. maaien wij letterlijk en figuurlijk het gras voor uw voeten weg.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op

Contact