Skip to main content

Onderhoud verhardingen

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Gebroeders M. en W. Bron B.V. biedt een uitgebreid dienstenpakket aan voor het vegen en onkruidbeheer op verhardingen. Wij begrijpen het belang van een schone en verzorgde omgeving en zetten ons in om dit voor onze opdrachtgevers te realiseren. Voor effectief onkruidbeheer passen wij diverse methodes toe, afgestemd op de specifieke behoeften van het gebied en met oog voor milieu en veiligheid. Onze methodes bestaan onder andere uit het gebruik van branden, waarbij onkruid met gecontroleerde vlammen wordt verwijderd; de heetwater techniek, die onkruid bestrijdt met behulp van hete waterstralen; föhnen, een methode waarbij onkruid wordt uitgedroogd met hete lucht; en handmatige verwijdering met een elektrische bosmaaier voor precisiewerk en moeilijk bereikbare plaatsen.

Daarnaast zijn wij uitgerust met diverse Ravo en Bucher veegwagens voor het vegen van verhardingen. Deze gespecialiseerde veegwagens maken het voor ons mogelijk om op een efficiënte manier vuil, bladeren en ander afval van straten en paden te verwijderen, waardoor een nette en veilige omgeving wordt gewaarborgd.

Vanaf augustus 2023 borstelen we zelfs helemaal zero-emissie met de AllTrec 8015F. Deze volledig elektrische werktuigendrager is multifunctioneel maar wordt met name ingezet om onkruid te borstelen.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op

Contact