Skip to main content

Opleidingen

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk onze opleidingenContact

Opleidings/cursus overzicht

Bij Gebroeders M. en W. Bron B.V. leggen we een sterke nadruk op het volgen van opleidingen en cursussen met als doel het garanderen van vakbekwaamheid en motivatie bij onze werknemers. Wij bieden binnen ons bedrijf diverse mogelijkheden voor specialisatie, waardoor onze medewerkers zich continu kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. In overleg met de praktijkopleider wordt voor elke medewerker een persoonlijk opleidingsplan opgesteld, afgestemd op hun individuele behoeften en doelen.

Een essentieel onderdeel van onze opleidingsfilosofie is het behalen van het VCA basisveiligheid certificaat, een verplichte opleiding voor al onze medewerkers. Dit certificaat is voor ons essentieel om te garanderen dat iedereen binnen ons team werkt volgens de hoogste veiligheidsnormen. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers niet alleen deskundig zijn in hun vak, maar ook veilig en verantwoordelijk te werk gaan.

Opleidingen / cursussen

Bedrijfshulpverlening

VCA basisveiligheid

Boomveiligheids-inspecteur

Spuitlicentie I en II

Verkeersregelaar

Kleurkeur

Terreinmeester

Veilig werken langs de weg

Mollenbestrijding en woelratten

Boomveiligheids-controleur

European Tree Worker (ETW'er)

Veilig bestrijden van de eikenprocessie rups

VCA voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA)

Wet natuurbescherming bestendig beheer

European Tree Technician

Preventiemedewerker

Werken / Leren bij ons bedrijf

Bij Gebroeders M. en W. Bron B.V. zetten we ons dagelijks in voor de ontwikkeling van ons personeel en stagiairs. Wij zien het als een essentieel onderdeel van ons bedrijf om te investeren in opleiding en groei van onze medewerkers. Dit biedt hen de mogelijkheid om door te groeien tot specialisten in hun vakgebied. Ons bedrijf biedt diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling waardoor medewerkers de ruimte krijgen om hun vaardigheden en kennis uit te breiden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen ons bedrijf neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op

Contact