Skip to main content

Over Gebr. M. en W. Bron B.V.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk onze dienstenContact

Gebroeders M. en W. Bron B.V. is een aannemingsbedrijf voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, onderhoud en renovatie van sportvelden, boomverzorging, onderhoud watergangen en grond- en bestratingswerken.

Ons bedrijf is op 20 januari 1955 opgericht door de gebroeders Mathijs en Willem Bron.

Door de jaren heen is het bedrijf sterk gegroeid en hebben wij ons gespecialiseerd in bovengenoemde activiteiten. Met een uitgebreid wagen- en machinepark zijn wij in staat om elk project op professionele wijze uit te voeren.

Wij verlenen onze diensten hoofdzakelijk aan overheidsinstellingen zoals gemeenten, provincies en waterschappen, maar ook aan landschap stichtingen, nutsbedrijven en (lokale) sportverenigingen.

Werken / Leren bij ons bedrijf

Bij Gebroeders M. en W. Bron B.V. zetten we ons dagelijks in voor de ontwikkeling van ons personeel en stagiairs. Wij zien het als een essentieel onderdeel van ons bedrijf om te investeren in opleiding en groei van onze medewerkers. Dit biedt hen de mogelijkheid om door te groeien tot specialisten in hun vakgebied. Ons bedrijf biedt diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling waardoor medewerkers de ruimte krijgen om hun vaardigheden en kennis uit te breiden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen ons bedrijf neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact met ons op

Contact